FlexKnowledge sponsor FlexInnovatieFonds

FlexKnowlegde is zilveren sponsor van het FlexInnovatieFonds 2014. Onlangs vierde FlexKnowledge haar start met een feestelijke opening in de vorm van een snertborrel. Het bedrijf is opgericht door Marcel Reijmers, Henk Geurtsen en FlexNieuws. FlexKnowledge levert  kennis en advies op het gebied van flexibele arbeid.

Waarom sponsort FlexKnowledge het FlexInnovatieFonds?
Anders denken en anders doen, dat spreekt ons aan. Innovatie is de rode draad in onze dienstverlening. Het FlexInnovatieFonds is daarom heel erg belangrijk, daar heeft de hele branche profijt van. Het stimuleert mensen om buiten de kaders te denken. Het is prachtig om te zien dat de winnaars van vorig jaar zich zo mooi ontwikkeld hebben. Dus naast het voordeel voor de branche in zijn geheel, is het een enorme sprong voorwaarts voor de deelnemers.

Wat krijgen de winnaars van FlexKnowledge?
De prijzen die FlexKnowledge beschikbaar stelt zijn 8 dagdelen advies en consultancy. We hebben een zeer brede expertise en de winnaars mogen zelf bepalen hoe ze hun prijs ingevuld willen hebben. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het opstarten van een nieuwe activiteit, teamontwikkeling, of het optimaliseren van processen.

Meer over FlexKnowledge: www.flexknowledge.nl 

Marcel-Reijmers_Henk-Geurtsen_FlexKnowledge