Jury van het FlexInnovatieFonds

Jury FlexInnovatieFonds

heinHein Pouw
Eigenaar Buurt & Co

"Ik bouw aan perspectief voor ondernemingen. Daarbij werk ik samen met gemotiveerde mensen om dat perspectief te bereiken. Doorzettingsvermogen, creativiteit en focus zijn mijn sterke eigenschappen. "

Specialiteiten: Marketing & Innovatie, Strategie, Algemeen Management, Sales

 

 

ilonkaIlonka Jankovich
Venture partner Randstad Innovation Fund, eigenaar BrainPower, non executive board member Exact

"Ik word enthousiast als ik zie hoe technologie alles verandert, zowel zakelijk als privé. Mijn focus ligt bij het investeren in HR tech startups en innovatie, door mijn expertise op HR tech. Mijn passie is het bouwen van teams en ondernemingen met een juiste balans tussen mens en technologie."

 

 

jurien

Jurriën Koops
Directeur ABU, voorzitter STOOF, bestuurslid SEU, plv. bestuurslid SNCU,  StiPP en SFU

Jurriën is verantwoordelijk voor onder meer arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen (CAO’s), beleid ten aanzien van arbeidsmigratie (ABU International), opleiden binnen de uitzendbranche en voor keurmerk en ledenservices.

 

 

 

roelRoel Keizer
CEO Pivoton, hoofdsponsor FlexInnovatieFonds

"Ik ben al ruim twintig jaar actief binnen de IT dienstverlening, waarvan de laatste vijftien jaar binnen de flex branche. Voor mij start innovatie en vernieuwing met lef en oprechte nieuwsgierigheid naar wat écht anders kan. Dus uit de reguliere comfortzone stappen."

 

 

 

pieterPieter Waasdorp
Directeur Ondernemerschap Ministerie van Economische Zaken

"Ik wil door het wegnemen van belemmeringen voor startende en doorgroeiende ondernemingen het ondernemerschap in Nederland bevorderen. Ik heb diverse publicaties op mijn naam op het gebied van ondernemerschap, kennis en innovatie."

 

 

 

ellenEllen van Hierden
Eigenaar Trecens en ARTRA

"Ik hou me bezig met het optimaliseren van kennis binnen de flex branche door het bieden van trainingen, organisatieadvies, kennissessies en workshops."

Ellen is voorzitter van de jury van het FlexInnovatieFonds

 

 

piet-meijPiet Meij
Hoofd Sociaal Economische Zaken NBBU

"De arbeidsmarkt verandert ingrijpend. Dat biedt flexondernemers kansen, maar daarvoor moeten ze wel schakelen en bereid zijn (innovatief) te handelen. Bij de NBBU bedenk ik hoe we als branchevereniging onze leden hierbij kunnen faciliteren."

 

 

 

niels

Niels Raaphorst
Partner Mazars, sectorleider landelijke flexwerk groep

"Er is niets mooier dan kennis omzetten in oplossingen! Dit is mijn dagelijkse drijfveer waarmee ik voornamelijk de flex branche continu bedien. Met hardlopen maak ik mijn hoofd weer leeg voor nieuwe inspiratie."

Specialiteiten: productontwikkeling en advisering

 

 

laurensLaurens van Nues
Oprichter Magnet.me, winnaar FlexInnovatieFonds 2013

"Magnet.me is een online network, dat studenten en afgestudeerden helpt om hun droombaan of droomstage te vinden. Met Magnet.me is het mijn missie om ons team te leiden op weg naar een revolutie binnen recruitment voor afgestudeerden."